فنوج من و تو
عمومی,ورزشی,اقتصادی,اجتماعی,فرهنگی,پزشکی،روانشناسی و... 
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

لواشک در واقع نوعی عصاره گرفته شده از میو ه هاست که متخصصان تغذیه به اَن (اکستراکت)می گویند.وبا خشک کردن بدست می اَید.

اَیا تا به حال از خود پرسیده اید لواشک که از تنقلات مورد علاقه بسیاری از نوجوانان به ویژه دختر خانمهاست چقدر ارزش غذایی دارد؟

خشک کردن از ساده ترین ومتداولترین روشهای نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف شکلهای گوناگون از روشهای سنتی تا الگوهای صنعتی انجام میشود.

امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی روشهای گوناگون از روشهای تهیه لواشک هم تحول یافته ونمونه های نوین این محصول با نظارت بهداشتی کافی تولید میشود بنابراین اگر دوستداران لواشک از محصولات بسته بندی شده با پروانه های بهداشتی تولید می شوند استفاده نمایند دیگر لازم نیست نگران اَلودگی اَن باشند.


برخی ویتامینها در لواشک به میزان خوبی وجود دارد و چون مواد اولیه لواشک از انواع میوه هاست بنابراین مصرف اَن تا حدی فواید میوه ها را دارد و نداشتن کالری بالا مزیت دیگر لواشک است وبه عنوان یک خوراکی بین غذاها میتوان استفاده کرد,خواص لواشک را باید با توجه به میو ه ها شناخت در این زمینه جالب است بدانیم لواشک اَلو برای درمان یبوست مفید است و لواشک سیب اثر معکوس دارد.

لواشک زغال اخته هم با توجه به مواد ضد میکروبی خود میتواند در پیشگیری از عفونت های ادراری در خانمها مفید واقع شود.

[ ۱۳٩٢/٩/۱ ] [ ۱۱:۱۱ ‎ق.ظ ] [ محمدامین محمدی ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

باسلام من محمدامین محمدی از شهرستان فنوج دانشجوی کارشناسی رشته ی مدیریت وبرنامه ریزی اَموزشی دانشگاه اًزاد اسلامی واحدایرانشهر می باشم. این وبلاگ در چارچوب قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران به فعالیت می پردازد. و از هر گونه نظر و انتقاد برای بهتر شدن وبلاگ استقبال میکنم. ایمیل mohamad_amin6890@yahoo.com 09159993517
صفحات دیگر
امکانات وب
/love/code.php?pic=9">

تعبیر خواب آنلاین



آپلود نامحدود عکس و فایل

آپلود عکس


@ @

  • پرشین گراف
  • راندن
  • کارت شارژ همراه اول